İZZET PAŞA CADDESİ İKİNCİ ETAP ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI

Buradasınız: Haberler - İzzet Paşa Caddesi İkinci Etap Çalışmalarına Başlandı

1269 görüntülenme - Tarih: 27.04.2015    YAZDIR

Bu yıl yol ve kaldırım kaplamalarına 30 milyonluk bütçe ayıran Erzincan Belediyesi İzzet Paşa caddesinde ikinci etap çalışmalarına başladı. Uzunluğu 1700 metre olan caddenin 650 metresini tamamlayan Erzincan Belediyesi caddenin geri kalan kısmını tamamlamak için çalışmalara başladı.

Konu hakkında bir açıklama yapan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “Şehrimizin en büyük problemi olan kaldırım ve yol problemini çözmek üzere çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Artık herkesin bildiği gibi çalışmalarımıza araç yoğunluğu fazla olan bölgelerden başlıyoruz. İnönü Mahallesi, Aslanlı Mahallesi ve Yeni mahalle sınırlarında bulunan ve toplam uzunluğu 1700 metre olan İzzet Paşa caddesi hemşehrilerimizin yoğun olarak kullandığı bir cadde. Diğer caddelerde olduğu gibi bu caddemizi de en kısa sürede tamamlayıp hemşehrilerimizin kullanımına sunacağız. Bizim ve hemşehrilerimizi büyük rahatsızlık duyduğu bu işi bu yıl kalıcı olarak çözeceğiz.” dedi.