KENT KONSEYİNDEN TEOG DESTEĞİ

Buradasınız: Haberler - Kent Konseyinden Teog Desteği

1099 görüntülenme - Tarih: 27.04.2015    YAZDIR

Erzincan Konseyi Gençlik Meclisi tarafından hazırlanan TEOG kursu projesi sayesinde öğrenciler sınava en iyi şekilde hazırlandı. Erzincan Belediyesinin destekleriyle, Erzincan Üniversitesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği öğrencileri Songül Yavuz ile Büşra Kelek tarafından ücretsiz olarak verilen kurslar yaklaşık 1,5 aydır devam ediyor.

Öğrencilerin sınava en iyi şekilde hazırlandığını belirten eğitmenlerden Songül Yavuz “Öğrencilerimiz yaklaşık 1,5 aydır büyük emek sarf ederek sınava en iyi şekilde hazırlandılar. Bizler de elimizden geldiği kadarıyla onlara yardımcı olmaya çalıştık. Umarız bütün öğrencilerimiz başarılı olurlar ”dedi.

Kurlardan faydalanan öğrenciler ise Kent Konseyine ve Erzincan Belediyesine teşekkür ettiler.