MAHALLE MECLİSLERİ DEVAM EDİYOR

Buradasınız: Haberler - Mahalle Meclisleri Devam Ediyor

1008 görüntülenme - Tarih: 26.04.2015    YAZDIR

Erzincan Belediyesi mahalle meclis toplantılarına devam ediyor. 2015 yılının 5’ci Mahalle Meclisi 24 Nisan Cuma günü saat 19.30’da Hocabey Mahallesi, Hocabey Toki İlköğretim okulunda yapıldı.

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Belediye Başkan yardımcıları, birim müdürleri, Belediye Meclis Üyelerimiz ve mahalle sakinlerinin katılımı ile gerçekleşen toplantı, Hocabey Toki İlköğretim Okulu Müdürü İhsan Erol ve Hocabey Mahallesi muhtarı Nazım Telli’nin konuşmaları ile başladı.

Toplantıda konuşan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “Bu toplantıların demokratik hakların kullanımı açısından çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Bizler sizlerden aldığımız güçle elimizden geldiği kadar hizmet etmeye çalışıyoruz. Çalışırken de her projemizi her çalışmamızı sizlerle birlikte şekillendirme gayreti içerisindeyiz. Bu akşam bizler değil sizler konuşacaksınız ve biz dinleyeceğiz "dedi

Hocabey Mahallesi sakinlerinin sorunlarını dinleyen Başkan Başsoy, sorunların biran önce giderileceğini, altyapı ve üstyapı çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını ve bu mahallede kentsel dönüşümüm en kısas sürede başlatılacağını söyledi.