ŞEHİR TİYATROSU KUTLU DOĞUM HAFTASINDA KAPILARINI AÇTI

Buradasınız: Haberler - Şehir Tiyatrosu Kutlu Doğum Haftasında Kapılarını Açtı

1567 görüntülenme - Tarih: 20.04.2015    YAZDIR

Erzincan Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında “Beklenen”  isimli tiyatro eserini sahneliyor.

Peygamber Efendimizin dünyayı şereflendirişini anlatan eser 22 Nisan Çarşamba günü saat 19.30 Müftülük Konferans Salonunda Profesyonel oyuncular tarafından halka ücretsiz sahnelenecek.

Erzincan Belediyesi Kültür Sanat etkinlikleri çerçevesinde Oğuz Alpaslan yönetmenliğinde gerçekleştirilecek olan oyuna tüm hemşehrilerimiz davetlidir.

Konu hakkında bir açıklama yapan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “ Erzincan Belediyesi olarak kültür ve sana etkinliklerine büyük önem veriyoruz. Şehrimizde tiyatro olmayışı büyük eksiklik bu eksikliği gidermek adına şehir tiyatrolarını kurduk. Sergileyecekleri oyunlarla hemşehrilerimizin beğenisini kazanacaklarına inanıyorum.” Dedi.