ERZİNCAN BELEDİYESİ ASFALT ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Buradasınız: Haberler - Erzincan Belediyesi Asfalt Çalışmalarına Devam Ediyor

1493 görüntülenme - Tarih: 16.04.2015    YAZDIR

Havaların ısınması ile birlikte asfaltlama çalışmalarına hız veren Erzincan Belediyesi İzzetpaşa caddesinde asfalt serim çalışmalarına başladı. Erzincan Belediyesi, kent sakinlerinin mağdur olmaması için önceliği ana arterlere vermek kaydı ile şehir genelinde birçok noktada aynı anda asfaltlama çalışmalarını başlatacak. Erzincan Belediyesi bu yıl asfalt problemini büyük oranda çözmeyi hedefliyor.

Asıl çalışmaların mayıs ayının ilk haftası başlayacağını belirten Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy,  şehir genelinde aynı anda üç dört noktada çalışma yürüterek tüm şehrin yollarının asfaltlanması için çalışmalarına devam edeceklerini ifade etti.

Bu yıl, yol ve kaldırım kaplamalarına 30 milyonluk bütçe ayıran Erzincan Belediyesi, ana arterler öncelikli olmak üzere on mahallede toplam 175 km uzunluğunda kaldırım imalatı, 100 km de asfalt ve kilit parke yol kaplama çalışması gerçekleştirileceğini belirtti.