AKŞEMSETTİN MAHALLESİNE YENİ PARK

Buradasınız: Haberler - Akşemsettin Mahallesine Yeni Park

2110 görüntülenme - Tarih: 01.05.2014    YAZDIR

Erzincan Belediyesi, Akşemsettin mahallesinde 650 m2 alanda yeni park yapım çalışmalarına başladı. İçerisinde çocuk oyun alanı, spor alanları ve kent mobilyaları ile donatılmış dinlenme alanlarının yer aldığı yeni park, yakın zamanda Mahallelinin Hizmetine sunulacak.

Özellikle Halkımızdan gelen talepler doğrultusunda çalışmalar gerçekleştireceklerini belirten  Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy  "Can Erzincan'ımızın çehresini değiştirecek projeler hazırlamaya devam ediyoruz. Bu projelerimizi önümüzdeki günlerde uygulamaya koyarak yapım çalışmalarına başlayacağız. Halkımızın, özellikle Geleceğimiz çocuklarımızın gezebileceği dinlenebileceği doğal ortamlar sağlamak aynı zamanda çocuklarımıza daha yaşanılabilir bir şehir bırakmak, güvenli ortamlarda enerjilerini atabilmelerini sağlamak için Erzincan Belediyesi olarak yeni parkların yapım çalışmalarını hızla devam ettireceğiz" dedi.