SİGORTA KAVŞAĞINA ÇİÇEK DİKİMİ

Buradasınız: Haberler - Sigorta Kavşağına Çiçek Dikimi

2180 görüntülenme - Tarih: 01.05.2014    YAZDIR

Erzincan Belediyesi, kent merkezinde bulanan refüj, kaldırım ve parklara çiçek dikimi çalışmaları devam ediyor.

Erzincan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde bulunan Bitki Parkında yetiştirilen 50 bin adet çiçek Toprakla buluşturuldu. Uzmanlar tarafından özenle yetiştirilen çiçekler  kent merkezinde bulanan parklar, kaldırım ve refüjlere dikiliyor. Yapılan yeşillendirme ve park alanı çalışmaları ile örnek olmaya devam eden Erzincan Belediyesi, il genelinde bu yıl 500 bin adet çiçek dikimi  gerçekleştirmeyi hedefliyor.

Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy yaptığı açıklamada "Şu ana kadar şehir genelinde yüz binlerce çiçek fidesi toprakla buluşturuldu. Ayrıca Erzincan Belediyesi bünyesinde oluşturulan Bitki Parkı ile daha yeşil bir Erzincan için çalışmalar devam ediyor. Çevreci Belediyecilik çerçevesinde halkımızın da desteğiyle büyük çalışmalara imza atacağız ve yapılan çalışmalar ile Erzincan'ı dünyanın en yeşil kentlerinden biri haline getireceğiz. Emeği nden dolayı tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.