ASFALT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR.

Buradasınız: Haberler - Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor

1342 görüntülenme - Tarih: 29.03.2015    YAZDIR

Bu yıl, yol ve kaldırım kaplamalarına 30 milyonluk bütçe ayıran Erzincan Belediyesi, ana arterler öncelikli olmak üzere Halitpaşa, Yeni Mahalle, Barbaros, Gülabibey, Cumhuriyet, Akşemsettin, Fatih, Mimar Sinan, İnönü ve Atatürk Mahallelerinde toplam 148 km uzunluğunda kaldırım imalatı, 100 km de asfalt kaplama çalışması gerçekleştirilecek. Bu hedeflere ulaşabilmek için var gücüyle çalışmalarına devam eden Erzincan Belediyesi, Halit Paşa mahallesi 1251 ve 1253 sokaklarda kilit parke yol kaplama tretuvar çalışmalarına başladı.

27 Mart Cuma günü bölgeyi ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi alan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “Şehrimizin en büyük problemi olan kaldırım ve yol problemini çözmek üzere çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Geçtiğimiz yıl yaklaşık olarak 100 km asfalt 40 km kilit parke kaplaması gerçekleştirdik. Bu yıl ise asfalt ve kaldırım çalışmalarına 30 milyon TL’lik eski parayla 30 trilyonluk bütçe ayırdık. Bu işi kalıcı olarak çözeceğiz.” dedi.

7 metrenin altındaki yollarda kilit parke ile kaplamaları yenileyen belediye, 7 metre üzerindeki yollarda ise asfalt çalışması yürütecek.