YERALTI ÇARŞISI ÇEVRE DÜZENLEMESİ

Buradasınız: Haberler - Yeraltı Çarşısı Çevre Düzenlemesi

3813 görüntülenme - Tarih: 29.04.2014    YAZDIR

Erzincan Belediyesi, şehir merkezinde bulunan iş merkezlerinde çevre düzenlemesi çalışmalarına ilave olarak, Yeraltı Çarşısı giriş kapılarını modernize ediyor. Bu alanda bulunan büfe ve taksi durağı da yeniden düzenleniyor.

Projesi Erzincan belediyesi imar müdürlüğü mimarları tarafından çizilen ve tamamı Erzincan'da üretilen ayrıca içerisinde Özel bakır işlemeleriyle kültür zenginliğimizi yansıtan yeraltı çarşı girişleri Cumhuriyet meydanına ayrı bir güzellik katıyor.

Yapılan Çalışmalar hakkında bir açıklama yapan Erzincan Belediye Başkan vekili Hikmet Şükrü Beyitoğlu:

Kent merkezine yakışır bir bölge kurmayı planladıklarını ifade ederek, bu güne kadar kentin en büyük iş merkezlerinde kaldırım, çevre düzenlemesi, merdiven düzenlemeleri ve engelli rampası inşaatı dışında, mülkiyeti belediyeye ait olan iş merkezlerinde ise genel bir yenileme çalışması gerçekleştirdiklerini belirterek Erzincan'ı 2023'ün Türkiye'sine hazırladıklarını söyledi.