AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Buradasınız: Haberler - Ağaçlandırma Çalışmaları Başladı

1595 görüntülenme - Tarih: 24.03.2015    YAZDIR

Bahar aylarının gelmesiyle yeşil alan çalışmalarına hız veren Erzincan Belediyesi daha önce düzenlemesi tamamlanan cadde ve sokaklarda ağaçlandırma çalışması yürütüyor.

Erzincan Belediyesi, Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Bitki Parkında muhafaza edilen yetişkin ağaçlarla şehrimizi dünyanın en yeşil kentlerinden biri haline getirmeyi hedefliyor.

Çalışmalarını Karaağaç Mahallesinde bulunan ve yürütülen yol genişletme çalışması sonrasında modern bir görünüme kavuşturulan 750 sokakta sürdüren belediye ekipleri bu caddeyi daha estetik bir görünüme kavuşturuyor.

Erzincan Belediyesi, 4 yıl içerisinde 100 bin ağacı toprakla buluşturmak ve kişi başına yeşil alan miktarını 7 m2 artırmak için hazırladığı yatırım planlaması doğrultusunda 2015 yılında yeşil alan yatırımlarına hız vermeyi hedefliyor.