YAVUZ SELİM VE BAHÇELİEVLER MAHALLELERİNE MUHTAR EVİ

Buradasınız: Haberler - Yavuz Selim Ve Bahçelievler Mahallelerine Muhtar Evi

2941 görüntülenme - Tarih: 29.04.2014    YAZDIR

Erzincan Belediyesi, yol, park ve gerçekleştirdiği projelerle şehrimizi fiziki olarak güzelleştirirken, kamu hizmeti verilen alanların alt yapısını da iyileştiriyor. "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın." Anlayışını benimseyen belediye idaresi halkımızın daha iyi hizmet alması için muhtarlık hizmet binası olmayan mahallere, modern ve prestijli muhtar evleri inşa etmeye devam ediyor.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin  Başsoy, "Muhtar evlerinde, kamu hizmeti yapılıyor. İstiyoruz ki halkımız bu kamu hizmetlerini çok daha güzel ve konforlu binalarda alsınlar. Bu amaçla halkımız ve muhtarlarımız için şık ve zarif binalar inşa ediyoruz. Erzincan'da hiçbir vatandaşımız muhtarlıkla olan işlerini halletmek için muhtarını aramak zorunda kalmayacak, kendi mahallesindeki muhtar evine gitmek suretiyle problemini çözebilecek. Muhtarlarımız da kahvehane ve benzeri yerlerde hizmet vermekten kurtularak daha kurumsal, daha prestijli şartlarda hizmet verecek" Dedi.