PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ BAHARA HAZIR

Buradasınız: Haberler - Park Ve Bahçeler Müdürlüğü Bahara Hazır

1919 görüntülenme - Tarih: 14.03.2015    YAZDIR

Erzincan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü seraları yüzbinlerce çiçek fidesi ile dolu. Erzincan Belediyesinin kendi imkanları ile ürettiği ve her yıl toprakla buluşturduğu yüzbinlerce çiçek fidesi, belediyenin kendi seralarında üretiliyor.
Bu yıl da yaklaşık 500 bin çiçeği toprakla buluşturmayı hedefleyen belediyenin seralarında hazırlıklar aralıksız devam ediyor.
Önümüzdeki günlerde gül fideleri ile çiçeklendirme çalışmalarına başlayacaklarını ifade eden Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, bu yıl 500 bin çiçeği mevsimine göre bahar aylarından başlamak kaydı ile yaz sonuna kadar toprakla buluşturacaklarını ifade etti. Başsoy sözlerini şöyle sürdürdü:
Erzincan’ı yeşil bir kent yapmak için, dünyanın en yeşil kentlerinden biri yapmak için çalışıyoruz. Bu hedefe varmada iddialıyız. Genel yeşil alan çalışmaları dışında ağaçlandırma ve çiçeklendirme çalışmalarına bu yıl aralıksız devam edeceğiz.