BELEDİYEMİZ 2015 ÇALIŞMALARINI MUHTARLARLA DEĞERLENDİRDİK

Buradasınız: Haberler - Belediyemiz 2015 Çalışmalarını Muhtarlarla Değerlendirdik

879 görüntülenme - Tarih: 15.03.2015    YAZDIR

~~Erzincan Belediyesine ait 2015 yılı yatırımları, Belediye Sosyal Tesislerinde mahalle muhtarları ile yapılan toplantıda masaya yatırıldı. Geçen yılın bir değerlendirmesinin de gerçekleştiği toplantıda özellikle 2015 yılı içerisinde mahallelerdeki asfalt ve kaldırım çalışmaları hakkında görüş alış verişinde bulunuldu.
Erzincan Belediyesinin organize ettiği ve 14 Mart Cumartesi günü gerçekleşen toplantıya merkez mahalle muhtarları iştirak etti. Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy2un bir selamlama konuşması akabinde mahalle mahalle çalışmalar değerlendirildi.
Başkan Başsoy’a Belediye Başkan Yardımcıları eşlik ederken, toplantıda 2014 yılı içerisinde gerçekleşen çalışmaları özetleyen bir de sunum yapıldı.
Toplantı sonunda Erzincan Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı ve Kazım Karabekir Mahallesi Muhtarı Oğuz Tekcan tarafından Başkan Başsoy’a çalışmaları sebebi ile bir plaket takdim edildi.
Başsoy, 2015 yılında 30 milyonluk bir bütçeyle yolları ve kaldırımları büyük ölçüde tamamlayacaklarını ifade ederken, bunun yanında bazı sosyal ve kültürel çalışmalar ile yeşil alan çalışmalarının da süreceğini ifade etti.