TIP FAKÜLTESİ DEKANINDAN ZİYARET

Buradasınız: Haberler - Tıp Fakültesi Dekanından Ziyaret

1263 görüntülenme - Tarih: 12.03.2015    YAZDIR

~~Kısa süre önce Erzincan Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığına atanan Prof. Dr. Ahmet Kalkan, Belediye Başkanımız Cemalettin Başsoy’u makamında ziyaret etti.
13 Mart Cuma günü gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Başsoy Prof. Dr. Ahmet Kalkan’a belediye çalışmalarını anlatarak yeni görevinde başarılar diledi ve Belediye olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.
Prof. Dr. Ahmet Kalkan ise Erzincan’ın yaşanabilir, güzel bir şehir olduğunu belirterek “Erzincan Üniversitesi ailesine katılmaktan memnuniyet duydum. “Kısa bir süre içerisinde Türkiye’nin başarılı üniversiteleri arasına giren Erzincan Üniversitesinin başarılarına katkı sağlamaktan büyük heyecan duyuyorum. Bir ekip çalışması ile hedeflediğimiz noktaya varmaya çalışacağız.”dedi.
Başsoy ve Kalkan bir süre baş başa sohbet ettiler.