YOL GENİŞLETME VE DÜZENLEME ÇALIŞMALARINA DEVAM

Buradasınız: Haberler - Yol Genişletme Ve Düzenleme Çalışmalarına Devam

1451 görüntülenme - Tarih: 05.03.2015    YAZDIR

Erzincan Belediyesi, altyapı çalışmaları nedeniyle tahrip olmuş cadde ve sokaklarda asfalt çalışmalarına devam ediyor. Erzincan Belediyesi son olarak İnönü Mahallesi 6. sokakta çalışmalara başladı. Ancak bu sokakta rutin bir asfaltlama çalışması dışında yolda genel bir düzenleme de yapılacak.

Feshanede Erzincan Günleri programından Cuma günü dönen Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, ayağının tozuyla çalışma yapılan bölgeyi ziyaret etti. Bölgede incelemelerde bulunan ve çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Başsoy, ticari alanlarda prestij artırıcı çalışmalar yürüttüklerini ifade etti.

Başsoy sözlerini şöyle sürdürdü:

Şehrimizin en büyük problemi olan kaldırım ve yol problemini çözmek üzere çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Geçtiğimiz yıl yaklaşık olarak 100 km asfalt 40 km kilit parke kaplaması gerçekleştirdik. Bu yıl ise asfalt ve kaldırım çalışmalarına 30 milyon TL’lik eski parayla 30 trilyonluk bütçe ayırdık. Bu işi kalıcı olarak çözeceğiz. Kararlıyız.

Başkan Başsoy, daha sonra diğer çalışmaları incelemek üzere bölgeden ayrıldı.