BAŞKAN BAŞSOY’A AKILLI KENT SUNUMU GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Buradasınız: Haberler - Başkan Başsoy’a Akıllı Kent Sunumu Gerçekleştirildi

1630 görüntülenme - Tarih: 24.02.2015    YAZDIR

25 Şubat Çarşamba günü Türk Telekom Hizmet binasında gerçekleştirilen sunumda Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy’a Belediye Başkan Yardımcıları Şükrü Beyitoğlu, Karabey Atıcı, Halit Mutlu ve Sami Mollaoğulları eşlik etti.

Erzurum Türk Telekom Bölge Müdürlüğü Kamu Müşteri Yöneticisi Musab Özçelik tarafından gerçekleştirilen, Türk Telekom Bölge Müdürü Timur Sevim’in canlı bağlantıyla katıldığı toplantıda belediyelere sunulan teknolojik imkânlar anlatıldı.

Erzincan Belediyesi olarak, modern çağın dijital olanaklarını kullanıp vatandaşların kolay ve hızlı hizmet almasını sağladıklarını ifade eden Başkan Başsoy “Belediyemizin vatandaşlarımıza yönelik birçok hizmetini mümkün olduğunca kolaylaştırıyoruz. 444 90 24 numaralı çağrı merkezimiz, 7/24 hizmet veriyor. Ayrıca hemşehrilerimiz, belediyeye olan borçlarını web sayfamıza girmek suretiyle kolay, güvenli ve hızlı bir şekilde ödeyebilmekte, Mezarlık bilgi sistemimiz sayesinde vatandaşlar, ziyaret etmek istedikleri kabirleri rahatlıkla bulabilmekteler. Akıllı Kent sistemiyle ilgili arkadaşlarımız gerekli fizibilite çalışmalarını yapacaklar. Sistemin getirdiği faydalar değerlendirildiği zaman gerekli adımları atacağız.” dedi.