BAŞKAN BAŞSOY’A VERGİ HAFTASI ZİYARETİ

Buradasınız: Haberler - Başkan Başsoy’a Vergi Haftası Ziyareti

1763 görüntülenme - Tarih: 22.02.2015    YAZDIR

Erzincan İl Defterdar Vekili Mustafa Ekiz, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy’u makamında ziyaret etti.
23 Şubat Pazartesi günü gerçekleştirilen ziyarete İl Defterdar Vekili Mustafa Ekiz’e Vergi Dairesi Müdürü İbrahim Koç, Gelir Müdürü Nazik Aksak Çelik, Muhakemat Müdürü Av. Adem Aktürk, Personel Müdür Vekili Sami Çetiner, Defterdarlık Uzmanı Tuncay Güneş eşlik etti.

Ziyarette bir açıklama yapan İl Defterdar Vekili Mustafa Ekiz “ Her yıl 23 Şubat - 1 Mart tarihleri arasında kutlanan Vergi Haftası etkinlikleriyle, Gelir İdaresini daha iyi tanıtabilmeyi, mükellef ile devlet arasındaki kaynaşmayı sağlamayı, mükellefleri vergi konusunda bilinçlendirmeyi amaçlıyoruz.” dedi.

Konuklarının Vergi Haftası'nı kutlayan ve ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Başsoy, toplumda vergi bilincinin geliştirilmesine yönelik tüm çalışmalara destek olacağını, ödenen vergilerin vatandaşa hizmet olarak geri döndüğünü belirterek, İlimizin bu konuda oldukça duyarlı ve hassas olduğunu kaydetti.