ERZİNCAN MAHALLE VE KÖY MUHTARLARI DERNEĞİNDEN, BAŞKAN VEKİLİ ÇALIK’A ZİYARET

Buradasınız: Haberler - Erzincan Mahalle Ve Köy Muhtarları Derneğinden, Başkan Vekili Çalık’a Ziyaret

2275 görüntülenme - Tarih: 19.02.2015    YAZDIR

Erzincan Mahalle ve Köy Muhtarları Dernek Başkanı Oğuz Tekcan ve il dışarıdan gelen muhtarlar ile birlikte Erzincan Belediye Başkan Vekili Melahat Çalık’ı makamında ziyaret etti.

20 Şubat Cuma günü akşam saatlerinde gerçekleşen ziyarette, Erzincan Mahalle ve Köy Muhtarları Dernek Başkanı Oğuz Tekcan ile 21 Şubat Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan madde bağımlılığı ile ilgili sempozyuma il dışından katılan muhtarlar, Başkan Vekili Melahat Çalık’a şehrimizde yürütülen çalışmalardan dolayı teşekkür ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Vekili Melahat Çalık "Sizler hemşerilerimizin teveccühü ile seçilmiş bizim çalışma arkadaşlarımızsınız. Her birimizin tek amacı halkımıza hizmettir. Ziyaretiniz için hepinize teşekkür ediyorum ." dedi.