SİGARAYA KARŞI SAVAŞ

Buradasınız: Haberler - Sigaraya Karşı Savaş

2237 görüntülenme - Tarih: 10.02.2015    YAZDIR

Sigarayı Bırakma Günü dolayısıyla Erzincan Belediyesi personeline ‘Sigaranın Zararları ve Bırakma Yöntemleri’  konulu bir seminer düzenlendi. 10 Şubat Çarşamba günü düzenlenen seminere Erzincan Belediye Başkan Yardımcı Karabey Atıcı,Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Taner Kösetürk, Halk Sağlığı Şube Müdürü Oğuzhan Kılıç, , Kronik Hastalıklar Birimi eğitimcilerinden Şenay Özgür Bilimlier,Tuba Yiğit ve belediye personeli katıldı.

İl Halk Sağlığı Müdürlüğü Kronik Hastalıklar Birimi eğitimcilerinden Şenay Özgür Bilimlier ve Tuba Yiğit'in konuşmacı olarak katıldığı seminer yoğun ilgi gördü.

Sigaranın insan sağlığı üzerinde bir çok olumsuz etkisinin bulunduğunu söyleyen Şenay Özgür bilimlier   “ Tütünün bulunması insanlık için bir felaket olmuştur.Halk Sağlığı Müdürlüğünün katkılarıyla sigaraya savaş açıyoruz.Sizleri de bu savaşa davet ediyoruz” dedi.