BELEDİYE HİZMETLERİ LED EKRANLARDA

Buradasınız: Haberler - Belediye Hizmetleri Led Ekranlarda

1957 görüntülenme - Tarih: 05.02.2015    YAZDIR

Erzincan Belediyesi bir yeniliğe daha imza attı. Kent merkezine kurulan dev ekran led tv, vatandaşların belediye çalışmaları hakkında bilgi sahibi olmaları amacıyla kullanılacak.

Erzincan Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; Şehrimizin tanıtımının daha etkin sağlanması, haberleşmede etkinliğin ve verimliliğin artırılıp, yapılacak bilgilendirmelerde görselliği kullanılması gibi amaçlarla hemşerilerimize teknolojinin desteği ile bilgiyi daha hızlı ulaştıracağız. Şehir merkezimize kurulan dev ekran halkımız hayırlı olsun denildi.

Şehrimizin muhtelif analarına kurulacak olan Bilgilendirme Ekranlarının ilki 6 Şubat Perşembe günü Saat Kulesi Meydanına kuruldu