ERZİNCAN BELEDİYESİNDEN KAN BAĞIŞINA DESTEK

Buradasınız: Haberler - Erzincan Belediyesinden Kan Bağışına Destek

1679 görüntülenme - Tarih: 21.01.2015    YAZDIR

Erzincan Belediye personeli, Kızılay Kan Merkezi tarafından yürütülen kan bağışı kampanyasına yine duyarsız kalmadı. Kızılay Kan Merkezi tarafından düzenlenen organizasyon ile Erzincan Belediyesi’nde kurulan stantda Belediye personeli kan bağışlında bulundu. 22 Ocak Çarşamba Erzincan Belediye Sarayı girişinde başlatılan çalışmaya Belediye personeli yoğun ilgi gösterdi.

Kampanyaya kan bağışı yaparak iştirak eden Erzincan Belediye Başkan Vekili Cüneyt Kuşçu “Kan, kaynağı insan olan bir maddedir. Temini tamamen gönüllülük esasına dayanır. Bu vesile ile tüm hemşehrilerimizin kan bağışı konusunda daha duyarlı olmalarını istiyoru ” dedi.

Kan bağışı yapan Başkan Vekili Cüneyt Kuşçuya Belediye Başkan Yardımcısı Karabey Atıcı eşlik etti.