METRUK EVLER YIKILIYOR

Buradasınız: Haberler - Metruk Evler Yıkılıyor

2037 görüntülenme - Tarih: 19.01.2015    YAZDIR

Erzincan Belediyesi şehrimizde, yıkılma tehlikesi bulunan ve madde bağımlısı gençlerin uğrak mekânı haline gelen harabe evlerin yıkımı için çalışmalara başladı. Çalışmalar Belediye zabıta ekipleri nezaretinde gerçekleştiriliyor.

Erzincan Belediyesi tarafından yapılan açıklamada hemşehrimizin canına ve malına zarar gelmemesi metruk evlerin yıkımını gerçekleştirildiği belirtilerek, bu tarz harabe evlerin madde bağımlısı gençlerin uğrak mekânları haline geldiğine dikkat çekildi. Bu tür yapıların yıkımının gerçekleştirilmesi için yapı sahiplerinden gerekli izinler alınarak gerçekleştirildiği söylendi. Kent genelinde tespit edilen 80 adet metruk yapı için benzer uygulamaların devam edeceği bildirildi.

Belediye yetkilileri tarafından hemşehrilerimizin mahallerinde benzer şekilde yapılar bulunması ve mahalle sakinlerini rahatsız edici kullanımlara vesile olan yada yıkılma tehlikesi bulunan yapıları 444 9 024 nolu Belediye Çağrı Merkezi telefonlarına bildirmeleri halinde gerekli önlemlerin alınacağı ifade edildi.