ZABITA OTOBÜS VE MİNİBÜSLERİ DENETLEDİ.

Buradasınız: Haberler - Zabıta Otobüs Ve Minibüsleri Denetledi

2173 görüntülenme - Tarih: 11.01.2015    YAZDIR

Erzincan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından, yolcu taşımacılığı yapan  Belde ve Köy minibüslerinin güzergahları ile özel halk otobüslerinin denetimi yapıldı. Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy’un talimatları doğrultusunda gerçekleştirilen denetimlerde hizmet kalitesinin artırılması planlanıyor.

Yapılan denetimlerin ulaşımda vatandaşlara verilen hizmet kalitesinin artırılması amacına yönelik olduğunu ifade eden Başkan Başsoy “Zabıta Müdürlüğümüz her konuda olduğu gibi ulaşım sektöründe faaliyet gösteren araçların vatandaşlarımıza vermiş oldukları hizmet kalitesinin artırılması ve standardın yakalaması için çalışmalarına belirlenen periyodik aralıklarla düzenli bir şekilde devam edecektir” dedi.