KUDAKA YÖNETİM KURULU TOPLANTISI ERZİNCAN DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Buradasınız: Haberler - Kudaka Yönetim Kurulu Toplantısı Erzincan Da Gerçekleştirildi

2012 görüntülenme - Tarih: 27.04.2014    YAZDIR

Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) 55.Yönetim Kurulu Toplantısı, 28 Nisan 2014 Pazartesi günü Büyük Erzincan Oteli'nde, Yönetim Kurulu Başkanı Erzincan Valisi Abdurrahman AKDEMİR'in Başkanlığında yapıldı.

Toplantıya Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, Bayburt Valisi Mükerrem Ünlüer, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, Erzincan, Erzurum, Bayburt İl Genel Meclis Başkanları, Ticaret ve Sanayi odası Başkanları ile KUDAKA yetkilileri katıldı.
Düzenlenen toplantının açılış konuşmasını yapan Erzincan Valisi Abdurrahman Akdemir, toplantının bölgeye hayırlı olmasını diledi.

Yapılan açılış konuşmasının ardından Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) 55.Yönetim Kurulu Toplantısı gündem maddeleri görüşüldü.