ASFALT ÇALIŞMALARI KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR

Buradasınız: Haberler - Asfalt Çalışmaları Kaldığı Yerden Devam Ediyor

1876 görüntülenme - Tarih: 10.12.2014    YAZDIR

Son günlerde Hava şartlarının Asfalt dökümüne uygun olması nedeniyle Çalışmalara Başlandı. Erzincan Belediyesi, Fen işleri Müdürlüğü Asfalt ekibi eski sanayi bölgesini ikiye ayıran Dede Korkut Caddesinde çalışmalarına başladı.

Perşembe günü öğlen saatlerinde yürütülen çalışmaları incelemek üzere bölgeyi ziyaret eden Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “ Sizlerde biliyorsunuzki asfaltın dökülebilmesi için belir bir sıcaklık seviyesinde olması ve zeminin ıslak olmaması gerekiyor böylece Hava şartlarının mevsim normallerinin üstünde seyretmesi dolayısıyla ara verdiğimiz asfalt çalışmalarına yeniden başladık. Dede Korkut Caddesi hemşehrilerimiz tarafından sıklıkla kullanılan bir yol olması hasebiyle çalışmalarımıza buradan başladık. Hedefimizdeki afsalt çalışmalarına ulaşabilmek için var gücümüzle çalışıyoruz, hava şartlarının müsade ettiği sürece de çalışmaya devam edeceğiz”  dedi.