DÜNYA İNSAN HAKLARI GÜNÜ DÜZENLENEN PROGRAMLA KUTLANDI.

Buradasınız: Haberler - Dünya İnsan Hakları Günü Düzenlenen Programla Kutlandı

1602 görüntülenme - Tarih: 09.12.2014    YAZDIR

İnsan Hakları Evrensel Bildirgesi’nin kabulünün 66’ncı yıl dönümü ‘10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü’ kapsamında Erzincan Mustafa Kemal Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından bir program düzenlendi.

Programa Erzincan Vali Yardımcısı Fatih Kaya,  Belediye Başkan Vekili Yakup Sezgin, İl Sağlık Müdürü Mesut Turan, Hukuk Fakültesi Öğretim üyesi Yrd. Doç Dr. Ömer Gedik AK Parti İl Başkanı Burhan Çakır, öğrenciler ve öğrenci yakınları katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan program, Okul Müdürü Mustafa Karadaş’ın açılış konuşmasıyla devam etti. Daha sonra Yrd. Doç Dr. Ömer Gedik günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yaptı.

Program İnsan hakları konulu slayt gösterileri ve öğrencilerin gösterileriyle sona erdi.