BAŞBAKAN DAVUTOĞLU ERZİNCAN'DA

Buradasınız: Haberler - Başbakan Davutoğlu Erzincan'da

2204 görüntülenme - Tarih: 22.11.2014    YAZDIR

Başbakanımız Prof. Dr. Sayın Ahmet Davutoğlu Çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Cumartesi günü Erzincan'a geldi.

Havaalanında Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy ve İl Protokolü tarafından karşılanan Başbakan Davutoğlu ve beraberindekiler Kule Park sosyal tesislerinde düzenlenen yemek programına katıldılar. Programın sonunda Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'na, Erzincan Valisi Süleyman Kahraman tarafından el işlemesi bakır sini ve Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy tarafından el işlemesi bakır ibrik hediye edildi.

Pazar günü ise Terzibaba Mezarlığını ziyaret eden Başbakan Davutoğlu daha sonra  Ak. Parti Merkez İlçe Olağan kongresini katıldı.

Başbakanımız Prof. Dr. Sayın Ahmet Davutoğlu Pazar günü akşam saatlerinde şehrimizden ayrıldı.