ASFALT ÇALIŞMALARI HIZ KESMİYOR

Buradasınız: Haberler - Asfalt Çalışmaları Hız Kesmiyor

2178 görüntülenme - Tarih: 20.11.2014    YAZDIR

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy Karaağaç Mahallesi 758 sokakta ve Halitpaşa Mahallesi 1270 sokakta yürütülen asfalt, hastane bulvarında yürütülen bisiklet yolu çalışmalarını yerinde incelemek üzere bölgeleri ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Cuma günü sabah saatlerinde gerçekleştirilen incelemelerde  Başkan Başsoy'a Başkan Yardımcıları Karabey Atıcı ve Şükrü Beyitoğlu eşlik ettiler.

Gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde bu bölgelerde de, diğer bölgelerde olduğu gibi trafik akışının rahatlatılacağını söyleyen Başkan Başsoy "Altyapı çalışmaları sonucu yollarda ve kaldırımda oluşan olumsuzlukları hava şartlarının el verdiği ölçüde tamamlayacağız. Çalışmalarımıza öncelikle trafik akışının yoğun olduğu bölgelerden başladık. Şu anda asfaltlanan Halitpaşa Mahallesi 1270 sokak Keresteciler sitesinden başlayıp İçtaş konutlarında sonlanıyor. Biz bu çalışmaları gerçekleştirirken bazı hemşerilerimiz önce asfalt sonra kaldırım yaptığımız için serzenişte bulunuyorlaryenni teknolojiye göre bu mümkün. Çalışma arkadaşlarımız bu konuda oldukça hassas. Asfalt çalışmalarını gerçekleştirdikten sonra kaldırım çalışmalarımızıda sorunsuz bir şekilde gerçekleştireceğiz. Kaldırımı yaparken asfaltta herhangi bir bozulma olmayacak. Özveriyle gece ve gündüz Çalışan mesaiarkadaşlarıma teşekkür ederim" Dedi.