ERZİNCAN BELEDİYESİ MEHTER TAKIMINDAN MUHTEŞEM KONSER

Buradasınız: Haberler - Erzincan Belediyesi Mehter Takımından Muhteşem Konser

2100 görüntülenme - Tarih: 19.11.2014    YAZDIR

Erzincan Belediyesi bünyesinde uzun yıllardır hizmet veren ve Türkiye'nin ilk Mehter Takımlarından biri olan Erzincan Belediyesi Mehter takımı, Perşembe günü öğlen saatlerinde Cumhuriyet Meydanında hemşerilerimizle buluştu.

Seslendirdiği birbirinden güzel marşlarla hemşerilerimizin büyük beğenisini kazanan Belediye Mehter Takımını dinleyenler arasında Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Belediye Başkan Yardımcısı Karabey Atıcı, Ak Parti İl Başkanı Burhan Çakır, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Tuna Güneş  ve Belediye Meclis üyeleri de bulunuyordu.

Halkımızın büyük beğenisini kazanan, manevi ve milli duyguları en üst seviyede tutmayı başaran Belediye Mehter Takımı, Türk Musikimizin yaşatılması ve halkımıza tanıtılması konusunda önemli bir görevi yerine getiriyor.

Mehter takımının bundan böyle belirli aralıklar ile kent merkezinde muhtelif yerlerde açık hava konserleri vereceği belirtildi.