KENT GENELİNDE 12 KM BİSİKLET YOLU

Buradasınız: Haberler - Kent Genelinde 12 Km Bisiklet Yolu

2568 görüntülenme - Tarih: 17.11.2014    YAZDIR

Erzincan Belediyesi, bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak için şehrin çeşitli noktalarında Bisiklet Yolları inşasına başladı. Çalışmalar 76. Yıl Bulvarından Akyazı kavşağına ve yeni yapılan Hastane bulvarında devam ediyor.

Dün sabah saatlerinde yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy "Seçim beyannamemizde bulunan bisiklet yolu projesini hayata geçirmek üzere çalışmalara başladık. Dünyanın birçok yerinde toplumlar daha az maliyetli ve daha sağlıklı ulaşım araçlarına yöneliyor. Bizler, Dünyanın  modern kentlerindeki yaşamı örnek alıyoruz. Şehrimiz bisiklet kullanımı için çok elverişli. Bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak için kentimizde 12 km bisiklet yolu yapacağız." dedi.