KAVŞAK YENİLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Buradasınız: Haberler - Kavşak Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor

2306 görüntülenme - Tarih: 16.11.2014    YAZDIR

Erzincan Belediyesi şehir genelinde yürüttüğü kavşak yenileme çalışmalarına devam ediyor. Şehrin sekiz ayrı kavşağına farklı dokular işlenerek yenilenecek. Bunlardan ilki eski terminal kavşağında gerçekleştiriliyor.

Pazartesi günü sabah saatlerinde Ak Parti İl Başkanı Burhan Çakır ile birlikte yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy "Şehrimizin farklı noktalarında çalışmalarımız devam ediyor. Asfalt çalışmalarında yılsonuna kadar hedefimiz olan 100 km ye ulaşacağız. Cansuyu çalışması 12. Ayda sona erecek. Şimdide kavşak yenileme çalışmalarına başladık. Şehrimizde bulunan 8 ayrı kavşakta farklı dokularda çalışmalar gerçekleştirilecek. Bunlardan ilkini eski terminal kavşağında bitirmek üzereyiz." Dedi.