ERZİNCAN BELEDİYESİ MECLİS ÜYELERİ BAŞKAN BAŞSOY’U ZİYARET ETTİ

Buradasınız: Haberler - Erzincan Belediyesi Meclis Üyeleri Başkan Başsoy’u Ziyaret Etti

2174 görüntülenme - Tarih: 23.04.2014    YAZDIR

Milliyetçi Hareket Partili (MHP) Erzincan belediyesi meclis üyeleri Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy'u makamında ziyaret ederek "hayırlı olsun" ve "baş sağlığı" temennilerinde bulundular.

Seçimlerin demokratik bir süreç içerisinde tamamlandığını ifade eden Belediye Meclis üyeleri, bundan sonra Erzincan için yapılacak her çalışmaya meclis üyeleri ile birlikte destek vereceklerini söylediler.

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy ise seçimlerin sona ermesiyle birlikte hizmet için kolları sıvadıklarını ifade ederek "Hepimizin ortak paydası Erzincan'dır. Şehrimiz için Belediye Meclisimizde bulunan tüm üyelerimizle birlikte halka hizmet hakka hizmettir anlayışı ile çalışacağız.dedi