BAŞKAN BAŞSOY KENT GENELİNDE YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Buradasınız: Haberler - Başkan Başsoy Kent Genelinde Yürütülen Çalışmaları Yerinde İnceledi

1678 görüntülenme - Tarih: 13.11.2014    YAZDIR

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy Kent genelinde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

14 Kasım Cuma günü gerçekleşen ziyaretlerde Başkan Başsoy'a Belediye Başkan Yardımcısı Şükrü Beyitoğlu ve Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Tuna Güneş eşlik etti.

Öncelikle Cansuyu çalışmalarını ziyaret eden Başkan Başsoy daha sonra inşası devam eden Bisiklet yolu çalışmalarını ve Yunus Emre Mahallesinde yürütülen asfalt çalışmalarını inceledi.

Asfalt ve tretuar çalışmalarının gece ve gündüz devam edeceğini belirten Başkan Başsoy " Hava şartlarının müsade ettiği sürece asfaltlama ve tretuar çalışmalarına devam edeceğiz. Üç mahallede kilit parke kaplama çalışması gerçekleştirdik. Yağışlar başlamadan yoğunlukla kullanılan cadde ve sokakların düzenlemelerini yapıyoruz. Bisiklet yolarının yapımı da sürüyor, dünyanın birçok yerinde toplumlar daha az maliyetli ve daha sağlıklı ulaşım araçlarına yöneliyor. Bizler, Avrupa'nın modern kentlerindeki yaşamı örnek alıyoruz. Şehrimiz bisiklet kullanımı için çok elverişli bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak için çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız. Şehrimizde uzun yıllardır sürdürülen alt yapı çalışmalarını 12. Ayın sonuna kadar tamamlamak için var gücümüzle çalışıyoruz. İnşallah önümüzde ki yıl hemşerilerimiz daha kaliteli suyu daha az maliyetle kullanacak." Dedi.