ÇOCUK ŞENLİĞİMİZDE YÜZLERCE ÇOCUK DOYASIYA EĞLENDİ

Buradasınız: Haberler - Çocuk Şenliğimizde Yüzlerce Çocuk Doyasıya Eğlendi

2312 görüntülenme - Tarih: 22.04.2014    YAZDIR

Erzincan Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği çocuk şenliği bu yılda renkli görüntülere sahne oldu. Kapalı Spor Salonunda düzenlenen çocuk şenliğinde çocuklar gönüllerince eğlendi.

13 Şubat Kapalı Spor Salonunda düzenlenen şenliğe Vali Abdurrahman Akdemir, Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Emniyet Müdürü Doğan İnci, Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, kamu kurum ve kuruluş temsilcilerinin yanı sıra çocuklar ve velileri katıldı.

Şenliğin açılış konuşmasını yapan Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, günün anlam ve önemini belirtti ve Organizasyondan dolayı Erzincan Belediyesi ne teşekkür etti.

Mucit Amca diye tanınan Melih Yalçınelin gösterilerini izleyen çocuklar gönüllerince eğlendi.Şenliğe katılan çocuklar arasında İp çekme, Çuval gibi çeşitli yarışmalar düzenlenirken programda yapılan çekilişlerde çeşitli hediyeler dağıtıldı.