EKŞİSU MESİRE ALANINDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Buradasınız: Haberler - Ekşisu Mesire Alanında Çalışmalar Devam Ediyor

2551 görüntülenme - Tarih: 09.11.2014    YAZDIR

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy Ekşisu mesire alanında yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Erzincan Belediyesi, şehir genelinde yürüttüğü çalışmalara ek olarak mesire alanlarında da çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Ekşisu bölgesinde yeni oluşturulan Sütotu rekreasyon alanında yürütülen çalışmalara paralel olarak mesire alanının içerisinde bulunan havuzların suyunu tahliye ederek havuz zemininde senelerce biriken çamuru temizliyor. Ayrıca Bölgede yeni yürüyüş yolları inşa ediliyor.

9 Kasım Pazar günü çalışmaları yerinde incelemek üzere bölgeyi ziyaret eden Başkan Başsoy'a Belediye Başkan Yardımcısı Karabey Atıcı eşlik etti.

100 dekara yakın bir alana sahip olan ekşisu mesire alanında yürütülen çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını belirten Başkan Başsoy, "Mesire alanında bulunan Ve ekşisu bölgesine hayat veren havuzun ve yakınında bunan göletin suyunu tahliye ederek iş makineleriyle havuzun temizliğini yapıyoruz. Yıllarca oluşan birikintileri temizleyip tadilatını yaparak daha güzel bir görüntüye kavuşmasını sağlayacağız. Gece gündüz çalışarak Bu Özel Bölgemizi daha güzel bir hale getirecek olan tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim. Ayrıca çalışmalarımız bununla sınırlı kalmayacak, bölgede yürüyüş yolları ve ağaçlandırma çalışması gerçekleştireceğiz." dedi.