BİSİKLET YOLU ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Buradasınız: Haberler - Bisiklet Yolu Çalışmaları Başladı

1815 görüntülenme - Tarih: 09.11.2014    YAZDIR

Erzincan Belediyesi, bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak için şehrin çeşitli noktalarında Bisiklet Yolları inşasına başladı. İlk etap çalışmaları 76. Yıl Bulvarından Akyazı kavşağına kadar sürecek. İkinci etap çalışmaları ise Hastahane bulvarında yürütülecek.

9 Kasım Pazar günü Bisiklet yolu ve diğer yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy "Seçim beyannamemizde bulunan bisiklet yolu projesini hayata geçirmek üzere çalışmalara başladık. Dünyanın birçok yerinde toplumlar daha az maliyetli ve daha sağlıklı ulaşım araçlarına yöneliyor. Bizler, Avrupa'nın modern kentlerindeki yaşamı örnek alıyoruz. Şehrimiz bisiklet kullanımı için çok elverişli bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak için çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız" Dedi.