ULU ÖNDER TÖRENLERLE ANILDI

Buradasınız: Haberler - Ulu Önder Törenlerle Anıldı

1865 görüntülenme - Tarih: 09.11.2014    YAZDIR

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 76. Yılında Erzincan'da düzenlenen törenlerle anıldı.

Atatürk Anıtı önünde başlayan törenlere, Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle. 3. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon komutanı Tümg. Selçuk Bayraktaroğlu, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, İl protokolü daire amirleri, askeri ve sivil erkân, öğretmen ve öğrenciler katıldı.
Belediye Sarayı Önünde yapılan tören, Atatürk Anıtına çelenklerin sunulması, saat 9.05'te sirenler eşliğinde saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona erdi.

10 kasım törenleri, müftülük toplantı salonunda İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan anma programıyla devam etti. Yapılan konuşmaların ardından program son buldu.