ERZİNCAN FENERBAHÇELİLER DERNEĞİNDEN BAŞKAN BAŞSOY’A ZİYARET

Buradasınız: Haberler - Erzincan Fenerbahçeliler Derneğinden Başkan Başsoy’a Ziyaret

1884 görüntülenme - Tarih: 06.11.2014    YAZDIR

Erzincan Fenerbahçeliler Dernek Başkanlığı görevine seçilen Cem Çakır ve yönetim kurulu üyeleri Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy'u makamında ziyaret ettiler.

7 Kasım Cuma günü gerçekleşen ziyarette, Erzincan Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Cem Çakır "Sayın Belediye Başkanımızın şehrimizde gerçekleştirdiği çalışmaları çok beğeniyor görevinde başarılar diliyoruz." Dedi.

Cem Çakır'a yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Başsoy, "Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durmasının en güzel yollarından biri spordur. Gençlerimizin zihnen ve bedenen güçlenmesi spor ile mümkündür. Büyük kulüplerimiz sporun gelişmesi adına büyük çalışmalara imza atılar. Fenerbahçe spor kulübü bunlardan bir tanesidir. Kendilerine ülkemize ve şehrimize yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Ziyaretinizden çok memnun oldum  "dedi.