EKŞİSU’DA HAVUZLAR TEMİZLENİYOR.

Buradasınız: Haberler - Ekşisu’da Havuzlar Temizleniyor

2109 görüntülenme - Tarih: 05.11.2014    YAZDIR

5 Kasım Çarşamba günü gerçekleştirilen incelemelerde Başsoy'a Belediye Başkan Yardımcısı Karabey Atıcı eşlik etti. Atatürk Parkında yeni yapılan süs havuzu ve çevresindeki kent mobilyaları montajı hakkında yetkililerden bilgi alan Başkan Başsoy, daha sonra Ekşisu bölgesi Süt otu Rekreasyon alanında gerçekleştirilen çalışmaları inceledi.

Rekreasyon alanını en kısa sürede hizmete açmak aralıksız çalıştıklarını söyleyen Başkan Başsoy "Hemşerilerimizin ve şehir dışından gelen misafirlerimizin de büyük rağbet gösterdiği bu bölgede, spor ve oyun alanları çocuk parkları inşa ederek, ülkemizin en güzel mesire alanı haline getireceğiz. Ayrıca Ekşisu bölgesinde bunan iki havuzunda da temizlik çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Bu havuzların suyunu tahliye ettik. İş Makineleri ile havuzun içinde biriken çamur tortusunu temizleyerek oluşan kirliği ortadan kaldırıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."dedi.