MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİNDEN BAŞKAN BAŞSOY’A ZİYARET

Buradasınız: Haberler - Milliyetçi Hareket Partisinden Başkan Başsoy’a Ziyaret

1585 görüntülenme - Tarih: 02.11.2014    YAZDIR

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Erkan Karaman, Milliyetçi Hareket Partisi İl Yönetimi ve Ülkü Ocakları Başkanı Çağtay Mutlu Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy'u makamında ziyaret ettiler.

31 Ekim Cuma günü başkanlık makamında gerçekleştirilen ziyarette konuşan MHP İl Başkanı Erkan Karaman "Cemalettin Beye görevinde başarılar diliyoruz.

Çünkü sayın başkan ne kadar başarılı olursa Erzincan o kadar gelişerek daha modern bir hale gelecek.  Sayın Başkanımızdan bir isteğim daha var özellikle yardıma muhtaç insanımıza sahip çıkması, kapısını onlara sürekli açık tutmasıdır."dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy ise " Seçimler demokrasinin gereğidir. Biz bu göreve geldikten sonra tek bir partinin değil, tüm Erzincan'ın Belediye Başkanıyız. Hizmetlerimize hiçbir ayrım yapmadan devam edeceğiz. Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanımızı ve İl yönetimine bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum." dedi.