BAYAN MUHTARLARDAN BELEDİYEMİZE ZİYARET

Buradasınız: Haberler - Bayan Muhtarlardan Belediyemize Ziyaret

1977 görüntülenme - Tarih: 26.10.2014    YAZDIR

Türkiye Kadın Muhtarlar Derneği Başkanı Serpil Erenoğlu ile bayan muhtarlar ve Erzincan Muhtarlar Derneği Başkanı Kurtuluş Kılıç eşliğinde Erzincan Belediyesini ziyaret ettiler

Kadına Şiddete dikkat çekmek amacıyla Türkiye Kadın Muhtarlar ve Erzincan Muhtarlar Derneği iş birliğiyle "Türkiye'nin bayan muhtarları Erzincan'da Buluşuyor çalıştayını"  gerçekleştirmek üzere şehrimize geldi.

24 Ekim Cuma günü Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilen ziyarette Erzincan Belediye Başkan Vekili Yaşar Nergiz " Yerel ve genel yönetimlerde daha fazla bayanın bulunması gerektiğini."söyledi.

Türkiye Kadın Muhtarlar Derneği Başkanı Serpil Erenoğlu ise "Türkiye genelinde 620 kadın muhtarımız bulunuyor. Kadınların yerel ve genel yönetimlerde yerinin olması gerektiğine inanıyoruz. Erzincan'da bize gösterilen yakınlık için çok teşekkür ediyoruz."dedi.

Bayan muhtarlar daha sonra Belediye Başkan Yardımcılarını makamlarında ziyaret ettiler.