VALİ AKDEMİR’DEN BAŞKAN BAŞSOY’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Buradasınız: Haberler - Vali Akdemir’den Başkan Başsoy’a Hayırlı Olsun Ziyareti

2034 görüntülenme - Tarih: 21.04.2014    YAZDIR

Erzincan Valisi Abdurrahman Akdemir, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy 'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

30 Mart seçimlerinin Erzincan 'da huzur içinde geçtiğini hatırlatan Vali Akdemir, "Yerel seçim sonuçlarının ülkemiz ve Erzincan'ımız için hayırlı olmasını diliyorum. Erzincan Belediye Başkanlığına seçilen Cemalettin Başsoy Beyefendiye de görevinde başarılar diliyorum" dedi.

Ziyaretinden dolayı Erzincan Valisi Abdurrahman Akdemir'e teşekkür eden Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy ise, "Sayın Valimizin desteği ile tüm kurum ve kuruluşlarla iş birliği halinde güzel hizmetler yapacağız. Hemşehrilerimizin göstermiş olduğu teveccüh le  güzel Erzincanımıza Hizmet etmek büyük bir onurdur" dedi.