MÜFTÜDEN BAŞKAN BAŞSOY’A ZİYARET

Buradasınız: Haberler - Müftüden Başkan Başsoy’a Ziyaret

1936 görüntülenme - Tarih: 14.10.2014    YAZDIR

Erzincan İl Müftüsü Yavuz Karabayır ve beraberindeki heyet, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy'u makamında ziyarette etti.

13-19 Ekim tarihleri arasında kutlanan ‘Camiler ve Din görevlileri Haftası' tüm yurtta olduğu gibi, Erzincan'da da bir dizi etkinliklerle kutlanacağını belirten Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, "Dinimizi öğretmek ve bu ruhu yaşamak adına yaptığınız işleri takdir etmekteyiz. İbadethanelere yapılan hizmetler halk katında da, hak katında da makbul hizmetlerdir. Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nı kutlar, sizin nezdinizde tüm din görevlilerine çalışmalarında başarılar dilerim." dedi.

İl Müftüsü Yavuz Karabayır,  "Gençlerimizin dinimizi yaşaması ve öğrenmesi adına camilerimize çağırıyoruz. Vatanımıza sahip çıkmamızın yolu, iyi bir eğitimle camilerimizden geçmektedir. Bu yönde Erzincan genelinde çalışmalarımız devam ediyor. Yürüttüğümüz mesleğin mesuliyetinin bilincindeyiz ve bu bilinçle hareket ediyoruz." dedi.