REFÜJLERE OTOMATİK SULAMA

Buradasınız: Haberler - Refüjlere Otomatik Sulama

2448 görüntülenme - Tarih: 17.04.2014    YAZDIR

Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan çalışma kapsamında, hem personel hem de zaman açısından fayda sağlayan otomatik sulama sistemlerinin yapımına, şehrin muhtelif yerlerinde devam ediliyor.

Halen Havaalanı Bulvarı, Araştırma Hastanesi Bulvarı gibi ana caddelerde uygulanan sistem, Halitpaşa Caddesi refüjlerine de uygulandı. Otomatik sulama sistemleri Şehrin tüm bulvar ve ana caddelerinde bulunan yeşil alanlara uygulanacak.

Konu hakkın da Erzincan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Müdürlüğümüz tarafından yapılan çalışma kapsamında, hem personel hem de zaman açısından fayda sağlayan otomatik sulama sistemlerinin yapımına şehrin muhtelif yerlerinde bulunan park, bahçe, orta refüj ve kavşak gibi alanlarda devam edeceğiz bu vesile ile su tasarrufu da sağlamış olacağız" Erzincan'a Hayırlı Olsun.