BAŞKAN BAŞSOY’DAN VALİ KAHRAMAN’A ZİYARET

Buradasınız: Haberler - Başkan Başsoy’dan Vali Kahraman’a Ziyaret

1988 görüntülenme - Tarih: 28.09.2014    YAZDIR

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Belediye Başkan Yardımcıları Şükrü Beyitoğlu ve Karabey Atıcı ile birlikte, Son yayınlanan Bakanlar Kurulu Kararnamesi ile Erzincan' Valiliği görevine atanarak, 25 Eylül tarihinde görevine başlayan Erzincan Valisi Süleyman Kahraman'ı 29 Eylül Pazartesi günü makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Vali Kahraman, ‘"Sevgi ve hoşgörü şehri güzel Erzincan'a görev yapmak üzere gelmiş olmaktan büyük mutluluk duydum. Buradaki görevimiz süresince Erzincan'ı her alanda bir adım daha ileriye taşıyabilmek için çalışma
arkadaşlarım ve Belediye ile birlikte gece gündüz gayret göstereceğiz." dedi.

Başkan Başsoy, ise "Sayın Valimizin öncülüğünde Erzincan'ımız, bölgede örnek şehir olmaya devam edecek. Tüm kurum ve kuruluşlar olarak işbirliği içerisinde Halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Sayın Valimize;  yeni görevinde başarılar dilerim " dedi.