CUMHURİYET MAHALLESİNE YENİ PARK

Buradasınız: Haberler - Cumhuriyet Mahallesine Yeni Park

2464 görüntülenme - Tarih: 16.04.2014    YAZDIR

Erzincan Belediyesi, Cumhuriyet mahallesinde 650 m2 alanı kapsayacak şekilde ve içerisinde çocuk oyun alanı, spor alanları kent mobilyaları ve otopark olacak şekilde dizayn edilen yeni park yapım çalışmalarına başladı.

Vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda çalışmalar gerçekleştireceklerini belirten  Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy  "Can Erzincan'ımızın çehresini değiştirecek projeler hazırlamaya devam ediyoruz. Bu projelerimizi önümüzdeki günlerde uygulamaya koyarak yapım çalışmalarına başlayacağız. Vatandaşımızın gezebileceği dinlenebileceği doğal ortamlar yaratmak, çocuklarımıza yaşanabilir bir şehir bırakmak ve onların güvenli ortamlarda enerjilerini atabilmelerini sağlamak için Erzincan Belediyesi yeni parkların yapım çalışmaları hızla devam edecek" dedi.