PMYO YENİ YERLEŞKESİNDE İLK TÖREN

Buradasınız: Haberler - Pmyo Yeni Yerleşkesinde İlk Tören

2001 görüntülenme - Tarih: 14.09.2014    YAZDIR

Erzincan Polis Meslek Yüksek Okulu 2014-2015 eğitim öğretim yılı açılışı, düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Törene Erzincan Valisi Abdurrahman Akdemir, Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, PMYO Müdürü Ali Kara Ak Parti İl Başkanı Burhan Çakır ve davetliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından öğrencilere ilk dersi EÜ Öğretim görevlisi Doç. Dr. Süleyman Özeren verdi.

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy Polis Meslek Yüksek Okulunun yeni binasının hayırlı olması temennisinde bulunarak, polis okulu öğrencilerine başarılar diledi.