ESNAF ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Buradasınız: Haberler - Esnaf Ziyaretleri Devam Ediyor

1628 görüntülenme - Tarih: 10.09.2014    YAZDIR

Erzincan Valisi Abdurrahman Akdemir ve Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy Eski Sanayi Sitesini ziyaret ederek site esnafı ile sabah kahvaltısı yaptılar. Sabah kahvaltısının ardından site esnafının istek ve sorunlarını dinleyerek sorunların çözümüne yönelik görüş alışverişinde bulunan Başkan Başsoy, "Her şey hemşehrilerimizin yaşamını kolaylaştırmak için. Sosyal ve kültürel belediyeciliğin sorumluluklarını yerine getirerek Erzincan'ı yaşanabilir bir şehir haline getiriyoruz. Bundan sonraki süreç içinde de çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam edecek" dedi.

Erzincan Valisi Abdurrahman Akdemir ise, Valilik olarak sanayi esnafının sorunlarının çözümü noktasında gerekenin yapılacağını ifade etti.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren sanayi esnafı Vali Abdurrahman Akdemir ve Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy'a
teşekkür etti.