PARKLARA DARP

Buradasınız: Haberler - Parklara Darp

2271 görüntülenme - Tarih: 18.08.2014    YAZDIR

Atatürk Mahallesi Kırklar Caddesi üzerinde bulunan parkda ki oturma grupları, kimliği belirsiz kişiler tarafından tahrip edildi.

Parklarda bulunan oturma gruplarının içinde yaşadığı topluma karşı sorumluluk bilinci taşımayan kişiler tarafından tahrip edildiğini belirterek verilen zararın Erzincan Belediyesine değil, halkımıza verildiğini belirten Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, "Ne yazıkki bu durum Belediyemizin önemli sorunlarından biri. Halkımızın ortak kullanım ve yaşam alanlarında yapılan bu hizmetlere zarar vermek tasvip edilir bir durum değildir. Bu tür sorumsuz davranışları asgari düzeye indirmek, halkımızın ortak kullanım alanlarını koruyup kollamaları ile mümkündür. Böylesine durumlarla karşılaşan halkımızın her saatte alo belediye 153 e haber verebilirler." Dedi.