SPORCULARIMIZ MERSİN YOLCUSU

Buradasınız: Haberler - Sporcularımız Mersin Yolcusu

2526 görüntülenme - Tarih: 13.08.2014    YAZDIR

Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından düzenlenen Kardeş İller Projesi Yüzme Final Müsabakalarına Erzincan Belediye Spor Kulübünden üç sporcu katılıyor.

22-23 Ağustos 2014 tarihlerinde Mersin'de gerçekleştirilecek olan kardeş iller projesi yüzme final müsabakalarına Doğu Karadeniz gurubuna mensup Erzincan İl karmasından Erzincan Belediye Spor'u temsilen Atilla Bekdemir, Melike Uludağ ve Osman Yusuf Ataç katılacak. Sporcularımıza Bulgar yüzme antrenörü Sonya Velkova ve yardımcı antrenör Tuncay Meral eşlik edecek.

36 ilden sporcuların mücadele edeceği final müsabakalarına İstanbul ve Ankara'nın yanı sıra Adana, Kayseri, Bursa, Batı Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu, Ege, Trakya ile Akdeniz gruplarında başarılı olan sporcular katılacak.

Erzincan Belediyesi olarak tüm sporcularımıza başarılar diliyoruz.